Simple -
Rock Chair.
Semper vulputate aliquam curae condimentum
quisque gravida fusce convallis arcu cum at.
Eames -
Side Chair.
Semper vulputate aliquam curae condimentum
quisque gravida fusce convallis arcu cum at.
Cappellini
Wooden
Lounge Chairs
Semper vulputate aliquam curae entum
quisque gravida fusce cum at.
FEATURED CATEGORIES
FEATURED PRODUCTS
- BEST SELLERS
- FEATURED
- SALES
Designer:
Charles, Ray Eames
Client:
Woodmart
Materials:
Wood, Leather
Product Landing Page
Vitra Chair -
Classic Design.
$1999.00
Designer:
René Magritte
Client:
Woodmart
Materials:
Wood
Product Landing Page
Woodspot -
Lamp by Seletti.
$240.00
ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION
ABOUT OUR WOODMART STORE
Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.
OUR LATEST NEWS
قیمت تیرآهن در بازار مصالح ساختمانی
- Posted by
reza
- 0 comments
هر شاخه تیرآهن 12 به قیمت 1 میلیون و 750 هزار تومان در بازار مصالح ساختمانی به فروش میرسد.
هر شاخه تیرآهن 12 به قیمت 1 میلیون و 750 هزار تومان در بازار مصالح ساختمانی به فروش میرسد.
در روزهای اخیر شاهد نوساناتی بساری در بازار آهن آلات بوده ایم به همین خاطر قیمت نهاده های آهنی از جمله تیرآهن و میلگرد در روزهای اخیر دچار تغییرات قیمتی شده اند.
سایز تیرآهن | وزن (کیلوگرم) | قیمت (تومان) |
تیرآهن 12 | 122 | 1.750.000 |
تیرآهن 14 | 155 | 2.040.000 |
تیرآهن 16 | 195 | 2.590.000 |
تیرآهن 18 | 225 | 3.000.000 |
تیرآهن 20 | 276 | 3.590.000 |
تیرآهن 22 | 315 | 4.210.000 |
تیرآهن 24 | 369 | 5.100.000 |
تیرآهن 27 | 434 | 6.210.000 |
تیرآهن 30 | 500 | 7.570.000 |
منبع خبری : ساختمان آنلاین
بتن مسلح چیست؟
- Posted by
reza
- 0 comments
هنگامی که پروژههای عظیم و بزرگی مانند ساختمان سازی، سد سازی، پل سازی و … دارید که در آنها از بتن استفاده شده است، تشخیص استفاده از نوع میلگرد یا شبکههای مش میلگردی برای مقاوم سازی سازه بسیار مهم است.
از روشهای متداول در ساخت و ساز، استفاده از شبکههای مش میلگردی است که مزایای زیادی دارد. در شبکههای مش میلگرد، میلگردها به صورت طولی و عرضی با زاویهی قائم قرار گرفته و سپس نقطههای تقاطع به یکدیگر جوش داده میشوند.
انواع میلگرد مانند میلگرد سایز 14، میلگرد سایز 16، میلگرد ساده و آجدار و … در ساختمان سازی کاربرد دارد. برای خرید میلگرد آجدار و سایر میلگردها، داشتن اطلاعات پایه در مورد میلگردها مانند تنش تسلیم، مقاومت کششی، اسپیسر میلگرد و … ضروری است.
بدون داشتن استحکام کششی که به واسطهی میلگرد، سیم مش یا فولاد تقویت کننده بتن ایجاد میشود، بتن به طور صحیح نمیایستد و ترک میخورد. هنگام ارزیابی پروژه خود، باید مشخص کنید که آیا با یک راهرو، استخر شنا، یک پاسیو یا دیوار حائل و … رو به رو هستید تا بتوانید برای انتخاب بهترین تقویت کنندهی بتن تصمیمگیری کنید.
جهت جلوگیری از ترک خوردن بتن، انتخاب بهترین تقویتکنندهی بتن اهمیت بالایی دارد که در کم کردن هزینههای اجرای پروژهها، تاثیرگذار میباشد. لازم است این تشخیص توسط افرادی که در این زمینه دارای مهارت و تخصص هستند، انجام گیرد.
شبکههای میلگردی مش از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند. جوشهای نقطهای در این شبکهها سبب مقاومت بالای آنها میشود و همچنین حمل و نقل آنها آسان بوده و هزینههای نصب آنها کم است.
میزان بودجهای که برای هر پروژه تخصیص داده میشود در نوع انتخاب میلگرد و یا شبکههای میلگردی مش تاثیرگذار است. بتن به عنوان یک ماده ساختمانی بسیار محبوب است و مصرف آن در پروژههای ساختمانی روز به روز در حال افزایش است.
از ترکیب آب، سیمان، ماسه، شن و بعضى مواد مضاف و افزودنى دیگر بتن به دست میآید. هر کدام از این مواد باید با مقدار مشخص و معینی با یکدیگر مخلوط شوند. عملیات ترکیب بتن به وسیلهی دستگاه بتن ساز انجام میگیرد.
برای مسلح کردن بتن، از میلگردهای تقویتی و میلههای فولادی استفاده میشود تا مقامت کششی و انعطافپذیری بتن افزایش یابد. بدون تقویت بتن، ساخت انواع سازههای بتنی و ساخت و سازها امکانپذیر نیست. بتن به تنهایی قوی نیست، از این رو استفاده از میلگرد و یا شبکههای میلگردی مش در بتن، ضروری است.
دلایل استفاده از بتن در ساخت و سازها
دلایل استفاده از بتن گسترده است. بتن در برابر آب و آتش مقاومت خوبی دارد. از این رو از بتن برای ساخت دیوارها و انواع سازهها استفاده میشود.
در صورتی که هیچ تقویت کنندهی فولادی برای بتن وجود نداشته باشد، موجب شکسته شدن و ترک بتن میشود.
از مزیتهای بتن مسلح این است که عناصر یا بخشهای ساختمانی را میتوان خارج از ساختمان ساخت و سپس به محل ساخت و ساز منتقل کرد.
بتن مسلح تحمل بار خوبی دارد و از رایجترین مصالحی است که در ساخت و سازها به کار میرود. هنگامی که بتن سخت میشود، چسبندگی بالایی با میلگرد پیدا میکند که این میزان از چسبندگی باعث میشود که میلگرد و بتن در اثر تحمل وزن تغییر شکل دهند. علاوه بر این، در بتن و میلگرد در اثر تغییرات درجه حرارت، لغزشی ایجاد نمیشود.
افزایش مقاومت کششی بتن مسلح و افزایش دوام بتن از مهمترین دلایل استفاده از میلگرد در بتن مسلح است. از آن جا که هرگونه آلودگی در سطح میلگرد باعث درگیری بین بتن و میلگرد میشود و میزان اصطکاک را کم میکند، لازم است میلگردهایی که برای سازههای اجرایی و پروژه ها استفاده میشود تمیز، نو و عاری از هرگونه ذرات و گرد و غبار باشد.
نکتهای که لازم است حتما به آن توجه شود، سطح مقطع میلگرد است که نباید سطح مقطع میلگردها به دلیل زنگزدگی ضعیف شده باشد.
نکاتی برای استفاده از میلگردهای زنگ زده
از میلگردهایی که سطح مقطع آنها دچار زنگزدگی خفیف شده است بنابر رعایت شرایط خاص، میتوان در پروژههای ساخت و ساز استفاده کرد:
1- زنگزدگی سطح مقطع میلگرد با استفاده از برس یا ماسه شنی به طور کامل پاک شده باشد.
2- پس از زنگزدایی، قطر میلگرد حداکثر 5/0 کاهش پیدا کند.
چه میلگردهایی در بتن استفاده می شوند
میلگردهایی که در بتن مورد استفاده قرار میگیرند از دو نوع ساده و آجدار هستند. برای آگاهی از قیمت میلگرد ساده و سایر میلگردها با سایز و اندازههای مختلف میتوانید از بنگاههای معتبر و کارخانهها استعلام بگیرید.
برای ساخت میلگردهایی که در بتن مسلح به کار میرود، از دو نوع فولاد استفاده میشود که عبارتند از فولاد نرم و فولاد با تنش جاری.
برای تولید میلگرد اکثرا از روش نورد گرم استفاده میشود. برای تولید میلگرد آجدار با تنش جاری بالا از روش نورد گرم و روش پیچش و کشش استفاده میشود.
پوشش بتن روی میلگردها (حداقل فاصلهای بین رویهی میلگردها اعم از طولی یا عرضی تا نزدیکترین سطح آزاد بتن) سبب حفاظت میلگرد در برابر آتش سوزی و خوردگی میشود. چنانچه آتش سوزی زیاد نباشد، تنها سطح سازههای بتنی دچار آسیب میشود و برای مقاومت و ظرفیت باربری سازه مشکلی به وجود نمیآورد.
بررسی تاثیرات وضعیت محیطی بر روی بتن و میلگردها
وضعیت محیطی متفاوت، ضخامت پوشش بتن روی میلگردها را تحت شعاع قرار میدهد. در وضعیت محیطی ملایم که عبارتست از وضعیتی که در آن هیچ گونه رطوبت، خشک شدن، یخ زدگی و … وجود نداشته باشد.
در وضعیت محیطی متوسط، بتن مسلح در معرض رطوبت قرار میگیرد و چنانچه وضعیت محیطی شدید باشد، بتن در معرض مواد خورنده، گازها، رطوبت و … قرار میگیرد.
همچنین برای افزایش مقاومت سازه در برابر زلزله باید از میلگرد آجدار استفاده شود. در بتن مسلح، از میلگرد برای افزایش کشش و از بتن برای تحمل فشار استفاده میشود. بهتر است برای خرید میلگرد با توجه به قیمت میلگرد به روز، تصمیمگیری و اقدام به خرید کنید.
در طول ساخت و ساز، میلگردها با هم گره خورده تا یک قفس ایجاد کنند. این میلگردها دارای گره هایی است که اجازه میدهند تا به طور ایمن با بتن ارتباط داشته باشند. به طور معمول، در میلگردها از فولاد استفاده میشود که این مانع از ایجاد ترک شده و همچنین آب برای میلگردها زنگ زدگی ایجاد نمیکند.
در بین مصالح ساختمانی، بتن مسلح یک ماده مقرون به صرفه است و جای تعجب نیست که چرا آنقدر محبوب است. بتن مسلح، مقاومت نسبتا بالایی دارد و برای ساخت ساختمان های مرتفع، پل ها، سیلوها و … به کار میرود.
عنوان خبری : بتن مسلح چیست؟
منبع خبری : اخبار ساختمان
صنعتیسازی ساختمان فراموش شده است
- Posted by
reza
- 0 comments
صنعتیسازی ساختمان فراموش شده است | مهندسین مشاور خشت طلایی
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: در حال حاضر صنعتی سازی ساختمان در کشور فراموش شده و به کمتر از پنج درصد ساخت و سازها رسیده است.
محمود محمودزاده در پیامی به ششمین همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان در مشهد افزود: با توجه به مطالعات و تحقیقات انجام گرفته، کشور ایران در نسل سوم ساخت مسکن قرار دارد، در حالی که دنیا در نسل ششم این صنعت بوده و در حال پیشروی به سوی نسل هفتم است.
وی ادامه داد: صنعتی سازی ساختمان در کشور باید به ۴۰ درصد برسد زیرا با صنعتی سازی هم میتوان کیفیت ساخت و سازها را افزایش و هم قیمت تمام شده مسکن را کاهش داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در خصوص صنعتی سازی و استفاده از فناوریهای نوین ساختمان در ساخت و سازها، بازنگری مبحث یازدهم مقررات ملی ساختمان سال ۱۳۹۲ با عنوان “طرح اجرای صنعتی ساختمان” در مرحله پایانی است و به زودی ابلاغ میشود.
وی افزود: همچنین در طرح اقدام ملی مسکن تاکید بسیار بر استفاده از روشهای صنعتی سازی، استفاده از مصالح نوین ساختمانی در طرحهای با مقیاس بزرگ و استفاده از طراحی بهینه در فضاهای استاندارد برای هر واحد مسکونی به منظور افزایش تولید در هر بخش با هدف کاهش پرت مصالح ساختمانی و افزایش بهره وری و کاهش مصرف انرژی در ساختمانها شده است.
محمودزاده ادامه داد: در این طرح همچنین بر طراحی بهینه معماری ساختمان، طراحی تاسیسات و برق براساس اصلاح الگوی مصرف انرژی و استفاده بهینه از نور خورشید و طرحهای نوین تولید انرژی در محل مانند پنلهای خورشیدی و همچنین تولید برق و تامین گرمایش و سرمایش در محل تاکید شده است.
وی گفت: در آغاز قرن چهاردهم هجری شمسی قرار داریم و امروز بحث گسترش فرهنگ صنعتی سازی و استفاده از فناوریهای نوین صنعت ساخت یکی از ضروری ترین مباحث علمی و تخصصی در رشد و توسعه کشور به شمار میرود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به نقش اقدامات تحقیقاتی و پژوهشی در ریشه یابی و شناسایی مشکلات صنعت ساختمان و ارایه راهکارهای اجرایی مبتنی بر یافتههای علمی از طریق ایجاد ارتباط بین صنعت و جامعه علمی کشور، دبیرخانه فناوریهای نوین صنعت ساختمان در قطب فناوریهای نوین کشور و استان خراسان رضوی متولی رصد و پیگیری آسیبها و مشکلات و موانع اجرایی با موضوع صنعتی سازی و استفاده از تکنولوژی و فناوریهای نوین در صنعت ساخت و ارایه راهکارهای اجرایی مناسب برای رشد و توسعه صنعت ساخت و ساز شده است.
وی ادامه داد: انتظار میرود دبیرخانه همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساخت از طریق انجام فعالیتهای مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی و همکاری با مراکز دانشگاهی و انجمن های علمی و صنفی، کارخانجات و تولیدکنندگان مصالح ساختمان، مشاوران، پیمانکاران و بهره مندان زمینهای صنعتی، صنعتی سازی و رشد و توسعه نوین صنعت ساخت و ساز را فراهم سازد.
محمودزاده گفت: برگزاری همایشهای ملی با موضوعات تخصصی فرصتی برای ارایه و معرفی دستاوردهای علمی مطالعات و تحقیقات انجام شده و محفلی برای تبادل نظر و اطلاعات بین دست اندرکاران صنعت ساختمان است.
وی افزود: دبیرخانه فناوریهای نوین صنعت ساختمان با توجه به نیاز روز علاقه مندان و فرهنگ سازی برای دست اندرکاران، سازندگان و بهره برداران صنعت ساختمان، ششمین همایش فناوریهای نوین صنعت ساختمان را با چهار محور اصلی انرژی، محیط زیست، صنعتی سازی، ایمنی و ساخت برگزار کرده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: میبایست رویکردهای مورد نظر وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح اقدام ملی مسکن، افزایش کیفیت ساخت و سازها، بهره وری اقتصادی، حفظ محیط زیست، کاهش مصرف انرژی مورد توجه قرار گرفته و راهکارهای لازم توسط اساتید و شرکت کنندگان برای بهبود شرایط موجود ارایه شود.
ششمین همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان در قالب ارتباط ویدیوکنفرانسی تا چهارشنبه هفته جاری ادامه دارد.
عنوان خبری : صنعتیسازی ساختمان فراموش شده است
منبع خبر : ساختمان آنلاین
تغییرات جدید در اخذ مجوزهای ساختوساز
- Posted by
reza
- 0 comments
تغییرات جدید در اخذ مجوزهای ساختوساز | مهندسین مشاور خشت طلایی
معاون عمرانی استاندار یزد گفت: آیین نامه اجرایی ایجاد بستر یکپارچه ارائه خدمات مرتبط با اخذ مجوز ساخت و ساز به تصویب هیئت وزیران رسیده و ابلاغ شده است.
«محسن صادقیان» در این رابطه تصریح کرد: با تصویب هیات وزیران، آیین اجرایی مذکور در راستای ارتقای جایگاه ایران در شاخص اخذ مجوزهای ساخت و ساز و تسهیل فرآیندها در این زمینه و نیز با هدف حذف مراجعه حضوری متقاضیان، دریافت مجوز ساخت به مراجع متعدد، آیین نامه اجرایی نحوه ایجاد بستر یکپارچه، ارائه خدمات مرتبط با اخذ مجوز ساخت و ساز در کشور و تسهیل فرآیندهای مربوطه ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: در این آیین نامه آمده است همه دستگاه ها مکلفند در پایان هر سال، پوشه الکترونیکی نقشه یو تی ام (UTM) طرحها و حریم های مصوب خود را که در طرحهای توسعه شهری و روستایی اعمال نشده است، از جمله حریم خطوط لوله انتقال گاز، آب و برق، حریم مسیرهای شبکه تار نوری، حریم فرودگاه، حریم راه ها و راه آهن، حریم بناهای تاریخی، حریم حفاظتی – امنیتی را به دبیرخانه کمیسیون ماده (۵) قانون تأسیس شورایعالی شهرسازی و معماری ایران و دبیرخانه شورایعالی شهرسازی و معماری ایران و همچنین برای انعکاس در نقشه شهری به شهرداری مربوط اعلام نمایند تا ملاک عمل شهرداری ها و دهیاری ها قرار گیرد.
صادقیان افزود: همچنین وزارت کشور موظف است با همکاری وزارت راه و شهرسازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حداکثر ظرف ۶ ماه نسبت به راه اندازی سامانه مدیریت ساخت و ساز اقدام نماید.
معاون استاندار گفت: صدور پروانه ساختمانی پس از دریافت شناسه یکتا که توسط این سامانه اختصاص داده خواهد شد، انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: در این آیین نامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز موظف شد امکان «استعلامات برخط صدور پروانه ساختمانی» و همگام سازی خروجی سامانه های مذکور را حداکثر ظرف ۶ ماه پس از ابلاغ این آیین نامه فراهم کند و در اختیار وزارت کشور قرار دهد.
معاون استاندار ادامه داد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و دستگاه های اجرایی مشمول استعلام در زمینه صدور پروانه ساختمانی موظفند ظرف شش ماه از ابلاغ این آیین نامه، امکان دسترسی ایجاد سامانه برخط در زمینه صدور پروانه ساختمانی را برای شهرداریها و سایر مراجع صدور پروانه ساختمانی فراهم کنند.
وی افزود: در آیین نامه مذکور شهرداری ها و سایر مراجع صدور پروانه ساختمانی موظف هستند، همه فرآیندهای دریافت وجوه و عوارض قانونی خود را به گونه ای اصلاح کنند که تمامی پرداخت ها به صورت خودکار و الکترونیک انجام شود.
صادقیان در پایان خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز موظف است حداکثر در مدت ۶ ماه پس از ابلاغ این آیین نامه، نسبت به راه اندازز سامانه پرداخت الکترونیکی برخط حق بیمه کارگران ساختمانی مندرج در «قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی»، اقدام کند.
عنوان خبری : تغییرات جدید در اخذ مجوزهای ساختوساز
منبع خبری : ساختمان آنلاین